Kontaktirajte nas:  039 701 588,  701 587
Home  /  O nama

O nama


Poduzeće HERING d.d. započelo je s radom 1995. godine kao društvo s ograničenom odgovornosti. Dana 4.12.2006. godine društvo je promijenilo oblik poslovanja i od tada posluje kao dioničko društvo.

Osnovne djelatnosti društava su podizanje zgrada visokogradnje (izvođenje armirano betonski radova, fasaderskih i izolacijskih radova), gradnja objekata niskogradnje (izgradnja vijadukata, nadvožnjaka, podvožnjaka, potpornih zidova, autocesta), održavanje objekata, izgradnja krovnih konstrukcija i krovova, hidrograđevnih objekata, proizvodnja betonskih proizvoda za građevinarstvo – prefabricirani elementi te građenja koja zahtijevaju specijalno izvođenje i opremu (prednaprezanje i injektiranje) i proizvodnja betona.

Pored građevinarskih djelatnosti poduzeće HERING d.d. bavi se i pružanjem tehničkih usluga i to: arhitektonske i inženjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje, građevinski inženjering, izrada projektne tehničke dokumentacije, poslovni nadzor nad gradnjom objekata, tehničko ispitivanje i analiza, ispitivanje proračuna za građevinske elemente i sl.

Misija društva je kvalitetno vođenje i izvođenje projekata i inženjerskih usluga na zadovoljstvo kupca, a u okviru najnižih cijena i maksimalne kvalitete.

Deklarirane ciljeve ostvarujemo uz moderne tehnologije kojima društvo raspolaže. Dosada smo realizirali brojne projekte na podrucju Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a želja nam je i proširenje tržišta.

Dio realiziranih projekata možete vidjeti i na našim web stranicama te se nadamo se da ćete ih pregledati i možda naći neku ideju za svoje planove.