Kontaktirajte nas:  039 701 588,  701 587
Home  /  Dodjela zahvalnica povodom Dana Građevinskog fakulteta u Zagrebu-103. obljetnice postojanja

Dodjela zahvalnica povodom Dana Građevinskog fakulteta u Zagrebu-103. obljetnice postojanja


23. veljače 2022.

Svečanom sjednicom Fakultetskoga vijeća u utorak 22. veljače 2022. u 11 sati, Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu obilježio je 103. obljetnicu postojanja. Snimka svečane sjednice se može vidjeti na linku ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=MGcWK93KlRE


Građevinarstvo je primijenjena znanost koja se može razvijati jedino u suradnji s gospodarstvom. Zbog navedenog, Građevinski fakultet svake godine dodjeljuje ZAHVALNICE pravnim i fizičkim osobama koje su u svojim dosadašnjim aktivnostima dale doprinos razvoju fakulteta.

Obzirom na uspješnu suradnju sa Zavodom za organizaciju koja se očituje kroz višegodišnje sponzoriranje međunarodnih simpozija u organizaciji Zavoda, aktivno sudjelovanje u radu Hrvatske udruge za organizaciju građenja, sponzoriranje djelatnika poduzeća HERING d.d. za upise na poslijediplomske studije kao i podršci u organizaciji stručnih izleta za studente i izradi diplomskih radova, Heringu je dodijeljena ZAHVALNICA Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Zahvalnicu je svečano uručio dekan Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. Stjepan Lakušić, a primio direktor Heringa mr.sc. Ladislav Bevanda dipl.ing.građ.